Onderzoek naar autobranden Oosteinde, politie zoekt getuigen

donderdag 23 februari 2017

Moordrecht - Bij de politie kwam donderdag 23 februari omstreeks 03.00 uur de melding binnen dat er meerdere auto’s in brand stonden op een parkeerplaats aan het Oosteinde.

Getuigen hadden rond 03.00 uur vannacht een aantal knallen gehoord. Zij zagen vervolgens dat er meerdere voertuigen op de parkeerplaats aan het Oosteinde in de brand stonden. Direct werd de brandweer en de politie gealarmeerd. De brandweer heeft de branden geblust, maar kon niet voorkomen dat drie voertuigen volledig uitbrandden en drie ernstige schade door het vuur opliepen. De politie houdt rekening met brandstichting en is een onderzoek gestart.

De politie komt graag in contact met mensen die op donderdag 23 februari omstreeks 03.00 uur iets verdachts gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze autobranden te maken heeft. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche Moordrecht via 0900-8844. Liever anoniem uw tip door geven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen