In gesprek met politie en gemeente over fietsdiefstal in het Mobile Media Lab

maandag 15 mei 2017

Alphen aan den Rijn - Wilt u samen met de politie en gemeente Alphen aan den Rijn in gesprek over fietsdiefstal? Dat kan op woensdag 17 mei als het innovatieve Mobile Medialab van de politie op de Castellumstraat (naast het gemeentehuis) staat.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen die is ingericht als mobiele onderzoeksruimte. De politie rijdt met deze truck door Nederland om onderzoek te doen naar ervaringen van inwoners met de (digitale) dienstverlening van de politie. De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren deze dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In gesprek over fietsendiefstal

Aanstaande woensdag is het Mobile Medialab dé plaats waar de politie en gemeente met u in gesprek gaan over fietsdiefstal. Iedereen die in Alphen aan den Rijn woont, is van 08.30 - 13.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab. U doet toch ook mee.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen