EVA-Team houdt gezochte man aan

maandag 6 maart 2017

Gouda - Het EVA-team van de politie eenheid Den Haag hield maandagmorgen, 6 maart, een 29-jarige man uit Gouda aan die nog een gevangenisstraf van 75 dagen moest uitzitten.

De 29-jarige man uit Gouda was veroordeeld voor verschillende inbraken in het land. De man stond bekend als zeer vluchtgevaarlijk. Er waren meerdere adressen bekend en om deze reden hielden de leden van het EVA-team enige tijd de verschillende adressen in de gaten.Zo kon op maandagochtend op de Kattensingel in Gouda werd de man klem gereden door de politie en kon hij worden aangehouden.

Het EVA-team houdt zich voor de politie eenheid Den Haag actief bezig met de opsporing en aanhouding van veroordeelden die zich aan hun opgelegde straf proberen te onttrekken. Veroordelingen voor overvallen, woninginbraken en straatroven hebben bij de opsporing van gesignaleerden voor het EVA-team prioriteit. Ook in het geval van schadevergoedingsmaatregelen of opgelegde geldboetes kan een veroordeelde rekenen op een bezoek van het EVA-team.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen