Gezochte Hagenaar door EVA-team aangehouden

donderdag 2 maart 2017

Gouda - Agenten hielden donderdag 2 maart omstreeks 10.00 uur een 37-jarige Hagenaar aan in een woning aan het Albert Plesmanplein in Gouda. De man had moet nog een gevangenisstraf van 225 dagen uitzitten.

De Hagenaar had een gevangenisstraf opgelegd gekregen voor het plegen van diverse inbraken. Omdat hij onvindbaar was werd het EVA-team ingeschakeld. Dit team hield de man vandaag rond 10.00 uur aan in een woning aan het Albert Plesmanplein. De man hield zich op in een slaapkamer van de woning. Hij is overgebracht naar het politiebureau en moet alsnog zijn straf van 225 dagen uitzitten.

Het EVA-Team van de politie eenheid Den Haag houdt zich actief bezig met de opsporing en aanhouding van veroordeelden die zich aan hun opgelegde straf proberen te onttrekken.

Veroordelingen voor overvallen, woninginbraken en straatroven hebben bij de opsporing van gesignaleerden voor het EVA-Team de prioriteit, maar ook in het geval van schadevergoedingsmaatregelen of opgelegde geldboetes kan een veroordeelde rekenen op een bezoek van het EVA-team.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen