Jongen beroofd van telefoon: politie zoekt getuigen

vrijdag 16 december 2016

Zoetermeer - Een 17-jarige jongen uit Zoetermeer werd donderdagavond 15 december op het Capri door twee onbekende jongens beroofd van zijn telefoon en koptelefoon. De recherche onderzoekt de zaak.

Omstreeks 19:10 uur liep het slachtoffer samen met een vriend vanaf de Randstadrail halte op de Javalaan richting de Kelvinstraat. Ter hoogte van het grasveldje op het Capri stonden de jongens kort stil. Op dat moment kwamen er twee onbekende jongens aanlopen die de twee vrienden aanspraken. Vervolgens werd met geweld het slachtoffer beroofd van zijn telefoon en koptelefoon. De verdachten renden daarna weg in de richting van het park, genaamd de Vrijbuiter.De vriend van het slachtoffer belde de politie. Politieagenten zochten in de omgeving naar de verdachten. Die werden echter niet meer aangetroffen.

 

Verdachte 1:

- licht getint

- 17 à 20 jaar

- 1.80 m

- mager postuur

Verder droeg hij een zwarte pet met capuchon over zijn hoofd en handschoenen.Verdachte 2:

- licht getint

- 17 à 20 jaar

- 1.75 m

- mollig postuur

Verder droeg hij een grijze jas, blauwe spijkerbroek en had hij een pet op zijn hoofd. Ook deze verdachte droeg handschoenen.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen