Poging greep uit kassa bij supermarkt

vrijdag 10 maart 2017

Gouda - Een onbekende man probeerde vrijdagmiddag 10 maart om 14:30 uur geld weg te nemen uit de kassa bij een supermarkt aan de Westerkade. De verdachte ging er uiteindelijk zonder geld vandoor. Donderdag 9 maart nam ook een man geld weg uit een kassa uit een supermarkt in de Thorbeckelaan. De recherche onderzoekt beide zaken en vraagt getuigen zich te melden.

Vrijdagmiddag bedreigde de verdachte een kassière met een steekwapen en wilde geld uit de kassa wegnemen. De man verliet na enige tijd de supermarkt zonder buit. Buiten de supermarkt probeerde de verdachte nog wel een vrouw van haar handtas te beroven. Ook deze beroving mislukte.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend.

Man met een licht getinte huidskleur van ongeveer 30 jaar. Hij droeg een lichte jas en op zijn hoofd een lichtkleurige muts. Voor zijn gezicht droeg de verdachte een sjaal. 

Donderdag 9 maart om 18.45 uur nam een man geld weg uit de kassa van een supermarkt aan de Thorbeckelaan. De recherche onderzoekt of de twee incidenten gepleegd zijn door dezelfde verdachte.

Bent u getuige geweest of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de recherche van politiebureau Gouda via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen