(Poging) woninginbraken wijk Snijdelwijk

dinsdag 25 april 2017

Boskoop - Afgelopen week waren vier woningen in de wijk Snijdelwijk doelwit van inbrekers. De politie wijst inwoners daarop en adviseert om direct de politie via 1-1-2 te bellen als er verdachte personen of verdachte voertuigen worden gezien.

Bij drie woningen is het gebleven bij een poging om de woning binnen te komen.  Door het openbreken van een raam probeerde men zich toegang tot de woning te verschaffen. Bij de vierde woning werd de woning doorzocht waarna er sieraden werden gestolen. Om te voorkomen dat inbrekers hun slag slaan gaat de politie extra surveilleren. Zij vraagt de inwoners ook alert te zijn.Na een inbraak blijkt achteraf vaak dat buren iets opvallends hebben gezien. En dat ze de politie niet belden, omdat ze dachten dat het toch niets was. Ook als je twijfelt, bel de politie via 112. Want de politie komt liever een keer te veel dan te weinig. Dankzij tips kan de politie inbraken voorkomen. Dus zie je iets vreemds of verdachts, let dan op het signalement van de persoon, bijzondere kledingkenmerken en eventueel vervoermiddel (kleur, merk, type, kenteken). Deze informatie is van groot belang om een dader te kunnen opsporen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen