Twee mannen aangehouden na melding auto-inbraak

dinsdag 20 december 2016

Bodegraven - De politie heeft dinsdag 20 december om 01.20 uur een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een melding van een auto-inbraak.

Een getuige belde de politie toen twee jongens probeerden in te breken in een bestelbus op de Prinses Beatrixstraat. Meerdere agenten reden naar de locatie toe en wisten al snel de twee verdachten aan te houden. Onder het voertuig werden enkele inbrekerswerktuigen aangetroffen en in beslaggenomen. De mannen werden overgebracht naar het politiebureau.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waddinxveen | 112 alarmeringen Waddinxveen | Goedkoop Tanken in Waddinxveen | Supermarkten in Waddinxveen | Weerbericht Waddinxveen